Gezicht

Wie is het gezicht achter Horeca-Impuls?

Mijn naam is Jolanda Schuerman, leuk kennis met je te maken.
Ik ben gastvrijheidstrainer in de horeca, en heb een passie voor de horeca in al zijn facetten. Gastvrijheid, perfectionisme, doorzettingsvermogen, hard werken en lekker eten & drinken, dát past bij mij.

Door ruim 25 jaar horeca-ervaring, 4 jaar ervaring in de grafische sector, en ervaring in de evenementenorganisatie was het voor mij een logische stap deze elementen te bundelen.

“Weet je waar ik een kick van krijg? Wanneer we samen werken aan een team van gastvrije medewerkers, wanneer de enthousiasme voor dit geweldige vak weer naar boven komt, wanneer er bewust over gastvrijheid wordt nagedacht en de inzichten worden geïmplementeerd. Daar krijg ik een warm gevoel van.

Sinds 2008 probeer ik Nederland een stukje gastvrijer te maken. Door de teams bewust laten nadenken over gastvrijheid, positieve benadering, en het laten inzien van verbanden creëer ik een stukje bewustwording in onze gastvrijheid.

Door mijn passie voor het vak door te geven aan de volgende generatie zal Nederland uiteindelijk een stukje gastvrijer worden. Op naar een gastvrije toekomst”

“Als we willen kan het Nederland, als we willen kan het” (Hans Sibbel).